2013-08-19 15:54:16• hírek • Póti Orsolya

Hatvan gyerek vett részt a horgászversenyen

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre az Amazon Kid Gyermek-horgászverseny, amelyen hatvan gyermek és kilenc önkéntes vett részt. Bár a versenyzők száma csökkent az elmúlt évhez képest, a rendezvény mégis nagyon jó hangulatban telt.

A Szamosdarai tavon rendezte meg augusztus 18-án a gyermekek horgászversenyét a Szatmár Megyei Sporthorgászok Egyesülete és az egyik szatmári horgászbolt. A két kategóriában - 8-11 évesek és 12-15 évesek - kategóriájában zajló verseny izgalmas programot jelentett úgy a gyerekek, mint a szülők és az önkéntesek számára.

A rendezvény két Szatmár megyei árvaház kis lakóit is várta, akiket kilenc önkéntes segített a verseny során. A többi gyermeket szüleik kísérték ki a több mint két órán át zajló megmérettetésre.

A legjobb horgászok természetesen idén is oklevélben és serlegben részesültek, de végülis senki sem ment haza üres kézzel. A 8-11 évesek kategóriájának első helyezettje Stet Evelin lett, aki 1130 g halat fogott, a képzeletbeli dobogó második fokára Szabó Szilárd léphetett, a harmadik pedig Barna Lazin Mark lett.

A 12-15 évesek kategóriáját Marka Ruben nyerte meg, ugyanis neki közel 2000 g halat sikerült megfognia, a második Marka Anette lett, a bronzérem pedig Fogel Danielt illette. A versenyzők nyereményei horgászfelszerelések és színházbérletek voltak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: